Avbytare: Simon Johansson, André Andersson, Mathias Herrström och Mathias Jönsson.

Patrik Lippe ut - André Andersson in 45 min
Andreas Månsson ut - Mathias Herrström in 68 min
Philip Mattsson ut - Andreas Månsson in 75 min

MATCHKOMMENTARER
Årets andra träningsmatch slutade med årets andra raka seger. Vårt motstånd Furulund lämnade återbud sent på fredagen så vi var enormt tacksamma att Trelleborgs FF U19 ställde upp på match med så kort varsel. I ÖT Smygehuk debuterade Simon Johansson medan André Andersson, Adam Norén, Oliver Oliveros, Mathias Herrström och Patrik Lippe gjorde årsdebut. Trots att vi återfick 4 spelare som åkt skidor hade vi svårt att få ihop en hel trupp då vi drabbats av några skador samt att några är på resande fot. Vi visste redan innan matchen att det blir 90 jobbiga minuter och att vi kommer att få springa mycket utan boll. Redan i matchens första minut bryter Vasko Mitrovic en passning en bit in på TFF:s planhalva. Vasko bryter fram till höger och vi kommer 3 mot 2 där Vasko kommer ner till kortlinjen och slår ett perfekt inlägg till en fri Rickard Andersson som från nära håll kan nicka in 1-0. Detta var Rickards 4:e mål i år. I den 9:e minuten kommer TFF runt på högerkanten och spelar snett bak där en forward skjuter direkt men Izzettin Adigüzel gör en fin parad ut till hörna. TFF tar tag i taktpinnen och har mycket bolltrillande dock utan att skapa de riktigt heta chanserna. I den 22:a minuten kommer Johan Hellström runt på vänsterkanten och spelar snett bak till Oliver Oliveros. Oliver driver in i banan och avlossar ett skott från 16-meterslinjen som tar klockrent i stolpen, Rickard Andersson rusar fram och slår in returen i mål till 2-0. Detta var Rickards 5:e mål i år. Fortsatt bollinnehav för TFF men det är ÖT Smygehuk som skapar chanser med sina blixtsnabba omställningar där TFF:s 3-backslinje har problem. I den 42:a minuten skjuter TFF ett skott från 20 meter som går i mål nere vid intill stolpen till 2-1. I paus byter vi målvakt där Izzettin Adigüzel går ut till förmån för debuterande Simon Johansson. Även Patrik Lippe går ut och in kommer André Andersson. I den 50:e minuten spelar Rickard Andersson ut bollen till höger där Vasko Mitrovic stormar fram. Vasko tar sig ner mot mål och avslutar förbi målvakten och bollen är på väg att hinnas upp av en försvarare men Rickard Andersson vräker sig fram och petar in 3-1 och därmed Rickards andra hattrick på två matcher. Detta var Rickards 6:e mål i år. Imponerande! I den 55:e minuten slår Johan Hellström en underbar boll på djupet mot Oliver Oliveros som sprintar ifrån försvararna och ensam med den utrusande målvakten gör Oliver inget misstag utan kan snyggt placera in 4-1. Detta var Olivers 1:a mål i år. I den 59:e minuten får TFF straff sedan domaren hittat en förseelse som André Andersson gjort i straffområdet. Straffen slås och Simon Johansson räddar där vi sedan kan rensa undan returen. I den 65:e minuten får TFF en spelare utvisad sedan han sagt några mindre väl valda ord. Givetvis får de sätta in en ny spelare då det är träningsmatch. I den 68:e minuten reducerar TFF till 4-2 sedan en spelare blivit fri i straffområdet och enkelt kan placera in 4-2. Andreas Månsson byts nu ut och in kommer Mathias Herrström. TFF tar mer och mer över bollinnehavet igen men ÖT Smygehuk försvarar sig riktigt bra och tuffheten och rutinen vinner den här gången. I den 75:e minuten byts Philip Mattsson ut med krampkänning och in kommer Andreas Månsson igen. I den 89:e minuten tillåts TFF reducera igne där man skjuter ett skott utifrån som Simon Johansson tappar och en TFF forward är snabbt framme och hugger på returen och petar in 4-3 vilket också blir slutresultatet. En riktigt bra genomkörare för oss där många fick löpa otroligt mycket. Riktigt glädjande att se vårt omställningsspel från försvar till anfall där främst våra yttrar Vasko Mitrovic och Johan Hellström samt forwards Rickard Andersson och Oliver Oliveros skördade stora triumfer. I nästa match väntar BK Flagg på lördagen den 15:e mars klockan 15:00 på Köpingeskolans konstgräs.